UNY Firmă WEB DESIGN CLUJ

Construim web site-uri de impact, care generează încredere și conving vizitatorii să facă afaceri cu companiile reprezentate.
Facem lucrurile serios și temeinic, sunt ingrediente esențiale pentru un website reușit.

Vezi servicii Portofoliu

Firmă Web Design

Salut, noi suntem UNY Web Design!

Suntem o firma de web design cu sediul central în Cluj Napoca, oferim servicii de web design precum: creare site, magazin online, optimizare seo, mentenanță site.

Ca agenție de web design știm că trebuie să oferim servicii web de înaltă calitate, de aceea am adunat o echipă talentată cu multă energie și creativitate , acestea sunt ingredientele noastre pentru livrarea unui web design profesional.

Oferim servicii web profesioniste, știm motivele pentru care majoritatea site-urilor nu îndeplinesc obiectivele pentru care au fost create și știm de asemenea cum să realizăm un web site de impact. Credem că oamenii nu cumpără produse sau servicii, ei cumpără soluții la problemele lor.

Cui ne adresăm

Servim toate industriile. Rămanem în topul industriei noastre, fiind experți în industria ta.

Cariere

Suntem dedicați construirii unei echipe de talente motivate și energice. Vino în echipa noastră!

Testimoniale

Muncim din greu pentru atingerea obiectivelor tale de business, vezi părerea clienților noștri.

Ca Agenție de web design
știm că trebuie să-ți oferim:

01

Un site profitabil, gândit să atingă obiectivele tale

Acesta este obiectivul numărul 1 atunci când punem bazele unui website, începând cu aranjarea elementelor grafice, optimizarea SEO ONPAGE și ulterior optimizarea ratei de conversie.

02

Panou de administrare simplu, rapid și foarte ușor de utilizat

Folosind un sistem de administrare ușor de înțeles și de utilizat, oferim clienților posibilitatea de a gestiona singuri propriul site, astfel poți actualiza orice element din site fără costuri suplimentare.

03

Site-ul tău se va încărca rapid fără costuri suplimentare

Fiecare site realizat de agenția noastră este gândit și optimizat de la bun început astfel încât viteza de încărcare să fie optimă prin optimizarea codului sursă și optimizarea imaginilor.

04

Site-ul tău te va prezenta într-o lumina favorabilă

Fiecare element grafic va fi realizat de web designeri talentați, specializați astfel încât design-ul site-ului tău va fi mereu unic și profesionist acest lucru îți oferă un plus în ochii clienților tăi.

05

Site clar și ușor de navigat, ce convertește în clienți

Acest lucru este posibil datorită așezării elementelor în site după anumite reguli (meniu vizibil și ușor navigabil, butoane calls-to-action vizibile, structurarea cât mai simplă a informației, titluri atractive etc)

06

Construim relații de lungă durată cu clienții noștrii

Ne-ar plăcea să credem că suntem genul de oameni alături de care poți să-ți petreci timpul în mod plăcut și totodată profesioniștii de încredere care te ajută să-ți atingi obiectivele de business.

Ce spun clienții?