Creare site

Procesul de realizare a unui website de impact

 • Contactează-ne
 • Stabilim împreună detaliile realizării site-ului tău
 • Cercetăm și organizăm informația
 • Realizăm interfața grafică
 • Programăm website-ul
 • Testăm și lansăm proiectul
 • Optimizăm și oferim mentenanță
 • Vrei să te contactăm noi?

  Completează formularul de mai jos, iar un consultant te va contacta pentru a stabili împreună detaliile realizării site-ului.

  Nume*

  Email*

  Telefon*

  Creare site

  Web Site-ul tău există pentru a convertii VIZITATORII în CLIENȚI.

  Oamenii nu vin pe site-ul tău pentru a afla informații despre tine. Ei sunt interesați de rezolvarea proprilor probleme,
  sunt în căutarea unor soluții. Website-ul nu convertește atunci când este tratat ca și o broșură online,
  plin cu informații plictisitoare. Site-ul trebuie creat pentru a aborda și răspunde dorințelor
  intereselor și nevoilor clienților, atunci site-ul tău va fi de impact.


  Să facă viața vizitatorului ușoară

  Pune-te în locul vizitatorilor tăi chiar acum, facând apel la problema / problemele pe care produsul sau serviciul tău le poate rezolva pentru aceștia.

  Realizând site-ul în acest fel și abordând conținutul site-ului din punctul de vedere al vizitatorului va determina publicul tău țintă să acționeze, iar compania ta va fi văzută ca un expert în ochii lor.

  Nu uita, oamenii nu cumpără produse sau servicii, ei cumpără soluții pentru problemele lor.


  Răspunde la întrebări

  Astăzi, lumea se mișcă extrem de rapid. Nivelul de interes al navigării prin paginile de informații ale unui web site, pentru aflarea raspunsului la întrebarea "Produsul sau serviciul acestei companii este potrivit pentru mine? Îmi poate rezolva problema?" este în scădere rapidă.

  Dacă tu, nu răspunzi la întrebările potrivite atunci când cineva îți vizitează website-ul, vei îndepărta un număr considerabil de potențiali clienți, iar pe ceilalți nu vei reuși să-i convertești în clienți.


  Focus pe optimizarea cuvintelor cheie

  După cum se poate observa, ce-l mai bun mod ca web site-ul tău să apară în rezultatele motoarelor de căutare (Google, Yahoo etc) prin tehnici corecte de SEO, este concentrarea pe modul în care potențialii tăi clienți doresc să interacționeze online, crearea de conținut educațional și cu autoritate, care să rezolve problemele acestora.

  Cu puțină optimizare SEO on page pentru fiecare pagină în parte, vei vedea rezultate extraordinare. Crează web site-ul conform tehnicilor SEO în vigoare, de la bun început.


  Captează atenția utilizatorului

  În cazul în care site-ul tău nu a fost / nu este creat punând accent pe UX (experiența utilizatorului) acesta, cu siguranță nu-și va îndeplinii obiectivele pentru care a fost realizat.

  UX este mai mult decât web design, este cunoașterea clientului și îmbunătățirea satisfacției acestuia prin utilitatea, ușurința de utilizare, precum și interacțiunea cu produsul și site-ul web.

  Prin utilizarea Growth-Driven Design, poți analiza exact modul în care utilizatorul interacționează cu site-ul tău, realizând astfel site-ul web în mod corespunzător.


  Convertește vizitatorii în clienți

  Problema cea mai importană nu este atragerea unui trafic ridicat pe site ci conversia vizitatorilor în clienți, pentru a crește rata de conversie pe web site-ul tău trebuie să vorbești pe limba clienților tăi, să creezi conținut de calitate, să pui accent pe experiența utilizatorului, folosind îndemnurile potrivite la acțiune, poziționarea corectă a acestora și chiar culoarea ideală, totuși nu uita de dimensiunea corectă a acestora.

  Da, pare complicat, însă, cineva cu experiență te poate ajuta, noi suntem aici pentru tine, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

  Proiecte Web Design Recente

  Idei creative ce îndeplinesc obiectivele clienților noștri! Succesul nostru este măsurat în rezultate

  Proces Creare Site

  Analiză și Planificare

  Primul pas pentru realizarea unui site web de succes ce are la bază un design web de impact este colectarea de informații. În această etapă, echipa noastră îți va lua un interviu în cadrul căruia va identifica necesitățile și obiectivele tale de business.

  Cu aceste informații în minte, un specialist va face reserch pentru a analiza publicul țintă și competitorii tăi, concluzia acestui pas este de a înțelege poziția companiei tale, trendurile industriei în care activezi și rezultatul așteptat al finalizării proiectului.

  Odată descoperite aceste informații se trece la etapa planificării, aceasta este pasul în care se va decide cum va arăta site-ul (webdesign) și ce funcționalități va avea, acestea vor fi gândite în așa fel încât să atingă obiectivele tale, iar design-ul web să fie de impact și concentrat pe conversia vizitatorilor în clienți.

  Web Design

  Pornind de la informațiile adunate până acum, echipa de web design va realiza un design unic al website-ului tău bazându-se în mod special pe publicul țintă, obiectivele tale și trendurile industriei în care activezi. Fiecare pas al interacțiunii site-ului cu vizitatorii tăi va fi luat în considerare, asigurându-ne că toate elementele grafice lucrează pentru a atinge obiectivele setate pe parcursul planificării.

  Echipa de web design va realiza unul sau mai multe modele de design pentru site-ul tău, acestea fiind transmise ție, de obicei în format jpg prin email.

  În această etapă vei ști deja cum va arăta site-ul tău, înainte ca acesta să fie programat propriu zis, este important, deoarece se vor face modificari ori de câte ori va fi nevoie pentru ca website-ul să se muleze pe obiectivele și necesitățile tale. Design-ul web al site-ului tău va fi transmis echipei de dezvoltarea numai după primirea aprobarii, printr-un email de la tine.

  Dezvoltare Web

  Odată aprobat web design-ul propus, site-ul tău este pregătit pentru a prinde viață, în acest punct, design-ul web este transmis echipei de programare.

  Pe parcursul aceste etape, design-ul site-ului tău este transformat într-un web site complet funcțional.

  Echipa noastră de programare web, utilizează ultimele tehnologii de programare și tehnici de analiză, pentru a asigura programarea corectă și sigură a web site-ului tău. Oferim astfel protecție și siguranță maximă a datelor.

  Întreg procesul de dezvoltare web se va desfășura într-o zonă sigură pe unul din serverele noastre, la care vei avea acces doar tu și echipa de programare.

  Testare și Lansare

  Programatorii concluzionează proiectul cu un set amplu de teste, pentru asigurarea funcționalității corecte și siguranța datelor.

  Pe tot parcursul dezvoltării, vei avea acces la zona de lucru, astfel vei vedea cum evoluează website-ul tău.

  După efectuarea testelor de către echipa noastră site-ul va fi pregătit de lansare, această lansare constă în migrarea proiectului de pe serverul de dezvoltare pe domeniul tău www.nume-site.ro

  În acest punct, echipa noastră va realiza un manual detaliat de utilizare al website-ului, în așa fel încât sa poți încărca informații noi, actualiza și edita conținutul site-ului oriând vei avea nevoie.

  Creare site

  Ce îți oferim?

  Design unic

  Site-ul tău va fi realizat cu un web design unic, special creat pentru pubicul tău țintă, în procesul de creare a site-ului tău se vor implementa tehnici avansate de UI/UX design.

  SUPORT

  Îți oferim suport în stabilirea obiectivelor site-ului tău, răspundem întrebărilor tale, te ajutăm și te ghidăm pe toată perioada procesului de creare a site-ului cât și mai departe.

  SISTEM DE MANAGEMENT

  Vei putea actualiza conținutul site-ului tău utilizând un sistem de administrare ușor de înțeles și utilizat. Odată cu achiziția unui serviciu de realizare site beneficiezi de acest sistem.

  VITEZĂ DE ÎNCĂRCARE

  Site-ul tău se va încărca rapid, datoriă creării site-ului utilizând tehnologii de cache, încărcare asincrona a scripturilor, optimizarea imaginilor, cod și baze de date curate.

  MANUAL DE UTILIZARE

  Odată cu lansarea proiectului (finalizarea procesului de creare site) îți punem la dispoziție un manual de utilizare a sistemului de administrare și te ajutăm unde ai nevoie.

  SITE RESPONSIVE

  Site-ul tău se va adapta în funcție de fiecare dispozitiv de pe care a fost accesat (telefon, tableta, pc). Realizarea site-ului cu design responsive îți va crește cifra de afaceri.

  GARANȚIE DE FUNCȚIONALITATE

  Site-ul tău beneficiază de o garanție de funcționare pe o perioada de 5 ani, de la crearea site-ului. Garanția se acordă odată cu achiziția serviciului de creare site.

  STRUCTURA SEO

  Crearea site-ului se va face conform regulilor SEO în vigoare, astfel site-ul va fi pregatit de la bun început pentru SEO, odată cu realizarea site-ului se va optimiza SEO on page.

  GĂZDUIRE SPECIALĂ

  Pentru o performanță maximă, vă punem la dispoziție pachete de găzduire pe servere special optimizate pentru site-urile create de noi.

  MONITORIZARE VIZITE

  Vei ști exact câte vizite are site-ul tău, de pe ce dispozitive a fost accesat, când a fost accesat și de unde a venit vizitatorul pe site-ul tău, orice site creat beneficiază de monitorizare.

  Îți dorești un website profesional care să îndeplinească obiectivele tale de business?

  Te ajutăm în realizarea web site-ului, construind un site web
  care să reprezinte compania ta intr-un mod profesional,
  care va atinge obiectivele tale de business.

  Vreau un web site de impact

  Ce spun clienții?