UNY Web Design

Creare site web
De Impact

Cu metodologia noastră de realizare website am ajutat clienți
din toate domeniile să ridice rata de conversie a vizitatorilor online.

Cere oferta

Site-ul tău va utiliza tehnologii de ultimă oră pentru a convinge vizitatorii să treacă la fapte

Creare site
 • Web design unic, realizat de profesioniști Îți vom construi un website atrăgător, dar și eficace, conform ultimelor tendințe în design și tehnologie. Asta deoarece nu ai o a doua șansă pentru a schimba prima impresie.
 • Axat pe creșterea rezultatelor Atunci când un website este construit în formulă profesionistă, el va atrage atenția și va conduce către acțiune mai mulți vizitatori. Tehnicile avansate de optimizare a ratei de conversie vor aduce, implicit, mai multe rezultate.
 • Deosebit. În comparație cu competiția. Designul website-ului tău va fi ... altfel. Te vei deosebi, cu siguranță, față de ceilalți, astfel încât clienții să te țină minte. Garantat.
 • Un site seducător Atunci când aduni suficiente informații despre clienții tăi potențiali, reușești să le înțelegi nevoile și să le oferi exact informațiile pe care le caută. Altfel spus, vei avea un website construit special pentru a seduce și cuceri un public țintă specific, care este interesant pentru afacerea ta.
Vrei să îți facem un site de impact?

Suntem axați pe dezvoltarea de site-uri responsive, pregătite pentru SEO și cu timp de încărcare rapid

 • Design optimizat pentru tehnologie touch (responsive)Astăzi este esențial ca website-ul tău să fie parcurs cu ușurință pe dispozitive mobile, cu touch screen. De cele mai multe ori, analiza informațiilor legate de vizitatori arată că, în majoritate, ei utilizează astfel de dispozitive. Este și motivul pentru care Google te premiază dacă site-ul tău este responsive.
 • Pregătit SEO Te interesează ca website-ul tău să fie poziționat între primele rezultate pentru anumite cuvinte de căutare? Îl vom proiecta și configura de așa manieră încât motoarele de căutare să îl poată indexa corect și fără probleme, pentru a obține locuri superioare în rezultatele Google.
 • Rapiditate Cu unelte precum GTMetrix și PageSpeed analizăm site-ul și ne asigurăm că obține maximul de punctaj la criteriul viteză de încărcare. Cele mai bune practici în acest domeniu aduc și cele mai bune rezultate.
 • Axat pe conversie Dorești ca un procent cât mai mare de vizitatori să-ți devină clienți, așa că website-ul tău va încorpora tehnici de optimizare a conversiei, concentrând efort spre a fi convingător și a construi încredere.
Creare site
Ți-am oferit destule argumente pentru a purta o discuție?

Last Works

Creare site

Suport complet și complex,
la fiecare pas

Pe perioada derulării proiectului de realizare a website-ului te vom ”ține aproape”, pentru a ne asigura că înțelegem corect nevoile și venim cu cele mai bune soluții. Oamenii noștri de specialitate vor avea grijă ca succesul tău în online să se manifeste rapid. Pentru aceasta îți vom pune la dispoziție, pe întregul parcurs:

 • Manager de proiect dedicat
 • Garanție și mentenanță
 • Training și răspunsuri la întrebări

Tehnologie Premium

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din industria de web design & development și de aceea ele vor fi puse la dispoziția proiectului tău. Vei beneficia astfel de ultimele trenduri în design, platforme de dezvoltare la zi, upgrade permanent pentru menținerea securității, implementarea celor mai noi informații în materie de User Experience. Totul pentru ca website-ul tău să fie modern și eficace.

Ești pregatit pentru o discuție?
Echipă profesionistă
5
ani experiență
110
Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate cu succes
prin calitate.

40
Magazine online

Magazine online de impact,
create pentru conversie

77
Site-uri de prezentare

Website-uri de impact cu
design unic

18
Team building-uri

Pentru o echipă unită
și o atmosferă plăcută în birou.