Creare Magazin online

Procesul de realizare a unui magazin online de impact

 • Contactează-ne
 • Stabilim împreună detaliile magazinului tău virtual
 • Cercetăm și organizăm informația
 • Realizăm interfața grafică
 • Programăm website-ul
 • Testăm și lansăm proiectul
 • Optimizăm și oferim mentenanță
 • Vrei să te contactăm noi?

  Completează formularul de mai jos, iar un consultant te va contacta pentru a stabili împreună detaliile realizării magazinului online.

  Nume*

  Email*

  Telefon*

  Creare Magazin Online

  Magazinele online pe care le realizăm sunt unelte de valoare pentru clienții noștri. Ele îi ajută să-și atingă obiectivele de marketing și vânzări pentru că, pe lângă un design de impact al magazinului online, implementăm mecanisme care oferă vizitatorilor experiențe pozitive și se concentrează pe conversia lor în clienți.

  Dezvoltat pe cea mai puternica și stabilă soluție de creare site: Magento

  Magazin online realizat de la început conform standardelor SEO

  Manual de utilizare a sistemul de management al magazinului tău

  Beneficiezi de un număr nelimitat de produse, categorii sau articole

  Integrarea magazinului online cu procesatorii de plăti și curierii din țară

  Design unic, proiectat cu scopul de a convertii vizitatorii în clienți

  ELEMENTE CHEIE PENTRU CREAREA
  UNUI MAGAZIN ONLINE DE IMPACT, CARE VINDE!

  Conceput pentru a vinde.

  Toate elementele potrivite generează vânzări noi!

 • Telefon de contact vizibil pentru clienți
 • Suport clienți prin Live Chat
 • Transport Gratuit
 • Navigare ușoară și intuitivă
 • Motor intern de căutare cu sugestii automate
 • Bannere promoționale cu îndemn la acțiune
 • Comunicarea garanțiilor, ofertei unice de vânzare
 • Categorii de produse specifice
 • Secțiune cu produse recomandate
 • Secțiune cu produse noi
 • Newsletter - lead magnet
 • Link-uri rapide
 • Informații despre magazin
 • Afișarea informațiilor de securitate a cumpărăturilor
 • Social media și posibilitate de social sharing
 • Proiecte Web Design Recente

  Idei creative ce îndeplinesc obiectivele clienților noștri! Succesul nostru este măsurat în rezultate.

  Proces Creare Magazine Online

  Analiza și planificarea magazinului online

  Primul pas pentru crearea unui magazin online de succes ce are la bază un design web de impact este colectarea de informații. În această etapă, echipa noastră îți va lua un interviu în cadrul căruia va identifica necesitățile și obiectivele tale de business.

  Cu aceste informații în minte, un specialist va face reserch pentru a analiza publicul țintă și competitorii tăi, concluzia acestui pas este de a înțelege poziția companiei tale, trendurile industriei în care activezi și rezultatul așteptat al finalizării magazinului online.

  Odată descoperite aceste informații se trece la etapa planificării magazinului online, aceasta este pasul în care se va decide cum va arăta magazinul online (webdesign) și ce funcționalități va avea, acestea vor fi gândite în așa fel încât să atingă obiectivele tale, iar design-ul magazinului să fie de impact și concentrat pe conversia vizitatorilor în clienți.

  Web Design | Magazin Online

  Pornind de la informațiile adunate până acum, echipa de web design va realiza un design unic al magazinului tău online bazându-se în mod special pe publicul țintă, obiectivele tale și trendurile industriei în care activezi. Fiecare pas al interacțiunii magazinului online cu vizitatorii tăi va fi luat în considerare, asigurându-ne că toate elementele grafice lucrează pentru a atinge obiectivele setate pe parcursul planificării magazinului online.

  Echipa de web design va realiza unul sau mai multe modele de design pentru magazinul tău online, acestea fiind transmise ție, de obicei în format jpg prin email.

  În această etapă vei ști deja cum va arăta magazinul tău online, înainte ca acesta să fie programat propriu zis, este important, deoarece se vor face modificari ori de câte ori va fi nevoie pentru ca magazinul online să se muleze pe obiectivele și necesitățile tale. Design-ul magazinului tău online va fi transmis echipei de dezvoltarea numai dupa primirea aprobarii, printr-un email de la tine.

  Dezvoltare Web | Magazin Online

  Odată aprobat web design-ul propus, magazinul tău online este pregătit pentru a prinde viață, în acest punct, design-ul web este transmis echipei de programare.

  Pe parcursul acestei etape, design-ul magazinului tău online este transformat într-un magazin online complet funcțional.

  Echipa noastră de programare web, utilizează ultimele tehnologii de programare și tehnici de analiză, pentru a asigura programarea corectă și sigură a magazinului tău online. Oferind astfel protecție și siguranță maximă a datelor.

  Întreg procesul de dezvoltare web se va desfășura într-o zonă sigură pe unul din serverele noastre, la care vei avea acces doar tu și echipa de programare web.

  Testare și Lansare | Magazin Online

  Programatorii concluzionează magazinul tău online cu un set amplu de teste, pentru asigurarea funcționalității corecte a magazinului online și siguranța datelor.

  Pe tot parcursul dezvoltării magazinului online, vei avea acces la zona de lucru, astfel vei vedea cum evoluează magazinul tău online.

  După efectuarea testelor de către echipa noastră, magazinul online va fi pregătit de lansare, această lansare constă în migrarea magazinului virtual de pe serverul de dezvoltare pe domeniul tău www.nume-site.ro

  În acest punct, echipa noastră va realiza un manual detaliat de utilizare al magazinului online, în așa fel încât sa poți încărca informații noi, actualiza si edita conținutul site-ului oricând vei avea nevoie.

  Creare Magazin Online

  Ce îți oferim?

  Design unic

  Magazinul tău online va fi realizat cu un design unic, special creat pentru pubicul tău țintă, în procesul de creare a site-ului tău se vor implementa tehnici avansate de UI/UX design.

  SUPORT

  Îți oferim suport în stabilirea obiectivelor site-ului tău, răspundem întrebărilor tale, te ajutăm și te ghidăm pe toată perioada procesului de creare a site-ului cât și mai departe.

  SISTEM DE MANAGEMENT

  Vei putea actualiza conținutul site-ului tău utilizând un sistem de administrare ușor de înțeles și utilizat. Odată cu achiziția unui serviciu de realizare site beneficiezi de acest sistem.

  VITEZĂ DE ÎNCĂRCARE

  Site-ul tău se va încărca rapid, datoriă creării site-ului utilizând tehnologii de cache, încărcare asincronă a scripturilor, optimizarea imaginilor, cod și baze de date curate.

  MANUAL DE UTILIZARE

  Odată cu lansarea proiectului (finalizarea procesului de creare site) îți punem la dispoziție un manual de utilizare a sistemului de administrare și te ajutăm unde ai nevoie.

  SITE RESPONSIVE

  Site-ul tău se va adapta în funcție de fiecare dispozitiv de pe care a fost accesat (telefon, tableta, pc). Realizarea site-ului cu design responsive îți va crește cifra de afaceri.

  GARANȚIE DE FUNCȚIONALITATE

  Site-ul tău beneficiază de o garanție de funcționare pe o perioada de 5 ani, de la crearea site-ului. Garanția se acordă odată cu achiziția serviciului de creare site.

  STRUCTURA SEO

  Crearea site-ului se va face conform regulilor SEO în vigoare, astfel site-ul va fi pregătit de la bun început pentru SEO, odată cu realizarea site-ului se va optimiza SEO on page.

  GĂZDUIRE SPECIALĂ

  Pentru o performanță maximă, vă punem la dispoziție pachete de găzduire pe servere special optimizate pentru site-urile create de noi.

  MONITORIZARE VIZITE

  Vei ști exact câte vizite are site-ul tău, de pe ce dispozitive a fost accesat, când a fost accesat și de unde a venit vizitatorul pe site-ul tău, orice site creat beneficiază de monitorizare.

  Convertește-ți magazinul online într-un vânzător ideal

  Te ajutăm în realizarea magazinul tău online, construind elementul
  central al tuturor activităților de marketing și cel mai bun
  "agent de vânzări pe care îl ai"

  Vreau un magazin online de succes

  Ce spun clienții?