UNY Web Design

Servicii SEO, escaladăm împreună topul motoarelor de căutare.

Atragem trafic de calitate către website-ul tău, țintind vizitatorii care
caută după cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.

Optimizarea SEO asigură creșterea afacerii tale pentru că website-ul tău va fi găsit ușor de către cei care caută activ produsele sau serviciile pe care le oferi.

  • În top pentru mult timp În urma implementării strategiei SEO și a poziționării între primele rezultate ale căutărilor, este important să asigurăm și durabilitatea acestui proces. Vom menține această poziție prin tehnici SEO specifice.
  • Vom crește veniturile și cifra de afaceri Atunci când produsele și serviciile tale sunt vizibile acolo unde le caută clienții, adică în Google, vei genera mai multe vânzări și, implicit, mai mult profit.
  • Mărim notorietatea și vizibilitatea brandului Prin conținut de calitate și link-uri bine construite îți vom oferi acces la clienți care încă nu auziseră de tine sau nu intenționau, până acum, să interacționeze cu afacerea ta.
  • Clienții vor ști că se pot baza pe produsele sau serviciile pe care le oferi Atunci când website-ul tău apare între primele rezultate ale căutărilor Google, clienții tăi potențiali știu că ceea ce oferi este relevant și de încredere. Recomandarea venită de la Google înseamnă un plus important în catalizarea deciziei de achiziție.
Ești pregătit pentru o discuție?

Ce oferim pentru a-ți atinge obiectivele SEO și a depăși competiția?

Obiective SEO
  • Plecăm de la realizarea unui audit SEO Detectăm probleme tehnice care împiedică site-ul să urce în topul motoarelor de căutare, analizăm complexul de back link-uri pentru a identifica pe cele de slabă calitate, care dăunează SEO.
  • Analizăm competitorii Identificăm astfel oportunități ratate de aceștia, pe care noi le putem valorifica.
  • Selectăm cuvintele cheie relevante Este un punct foarte important în strategia SEO, de aceea îi acordăm atenție sporită. Le identificăm și valorificăm pe acelea care sunt relevante pentru afacerea ta.
  • Optimizăm site-ul tău din punct de vedere al conținutului și codificării Abordăm, analizăm și rezolvăm eventualele probleme tehnice care împiedică buna indexare a site-ului. Optimizăm conținutul pentru a atinge obiectivele SEO.
  • Construim un profil consistent de back link-uri Un factor important în ecuațiile strategiilor de optimizare SEO este crearea unui profil puternic de back link-uri de la parteneri relevanți, într-un mod firesc și corect. Facem acest lucru cu ajutorul echipei noastre de copywriteri, care realizează articole relevante, pentru ca blogurile sau site-urile de conținut partenere să dorească publicarea acestora.
  • Monitorizăm și raportăm Activitatea de monitorizare și de raportare avansată este parte integrantă a campaniilor SEO, iar tu vei primi informațiile aferente pentru a fi la curent cu rezultatele obținute.
Ești pregatit pentru o discuție?
Echipă profesionistă
5
ani experiență
110
Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate cu succes
prin calitate.

40
Magazine online

Magazine online de impact,
create pentru conversie

77
Site-uri de prezentare

Website-uri de impact cu
design unic

18
Team building-uri

Pentru o echipă unită
și o atmosferă plăcută în birou.