Lady Today, Business Lady Tomorrow

by Ana Bukovszki

Business Ladies Club organizează cea de-a III-a ediție a evenimentului “Lady Today, Business Lady tomorrow” care va avea loc la The Office în perioada 25-27 martie 2015. Prin acest eveniment doresc să surprindă primii pași în educarea femeilor care vor să își lărgească orizonturile, să devină independente și să își creeze o imagine puternică în domeniul afacerilor.

„Lady today, Business Lady Tomorrow” se va desfăşura pe parcursul a trei zile în cadrul cărora vor prezenta etapele construirii unei femei de succes: de la „brand” la atitudine, de la profesionalism la unicitate, de la time management eficient la vânzarea inteligentă de succes.

Ziua 1 – „Create your own brand, be unique, be a successful woman!”
Ziua 2 – „Business Woman between attitude and success!”
Ziua 3 – „Three times woman!”

Prin acest proiect își propune să respecte principiul egalităţii de şanse fără a se realiza nici o deosebire, excludere sau restricţie indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială. Chiar mai mult, doresc să integreze în acest proiect persoane cu apartenenţă la categorii defavorizate și în minoritate. Din aceste motive susținem acest eveniment și recomandăm tuturor femeilor care doresc cu adevarat să-și atingă scopurile.

Ne vedem acolo!