UNY Web Design

Digitalizează-ți afacerea

Acum este cel mai potrivit moment de a-ți digitaliza afacerea. Asigură-te că ești prezent acolo unde sunt și clienții tăi.

Cere oferta

De ce?

Pe perioada pandemiei oamenii sunt nevoiți să stea în case, motiv pentru care comportamentul de cumpărare se schimbă, iar majoritatea activităților zilnice le desfășoară în mediul online.

Dacă până acum doar 24% din populația României a făcut o achiziție online, în această perioadă ne așteptăm să crească, chiar dubleze acest procentaj, comportament care va rămâne întipărit în memoria consumatorului chiar și după trecerea acestei perioade.

Pentru ca afacerea ta să treacă cu bine de această perioadă este necesară prezența în mediul online, unde este majoritatea audienței tragetate.

Video Explicativ

Pentru ca afacerea ta să treacă cu bine de această perioadă este necesară prezența în mediul online, unde este majoritatea audienței tragetate.

Soluții

Magazin Online

Acum e momentul să vinzi online, acolo unde sunt și clienții tăi. Te ajutăm cu tot ce e nevoie pentru a putea vinde online, de la dezvoltarea magazinului online, promovarea acestuia și automatizarea proceselor.

Cere oferta

Cursuri online

Dacă afacerea ta se bazează pe organizarea de cursuri în săli de clase, acum îți poți derula activitatea în mediul online prin intermediul unui website și al unei platforme integrate de cursuri online.

Cere oferta

Managementul echipei la distanță

Crește productivitatea echipei chiar și de la distanță prin intermediul unei platforme de management care înglobează toate instrumentele necesare care te ajută la gestionarea afacerii.

Cere oferta

Soluții Personalizate

Te ajutăm cu soluții create pe nevoile afacerii tale. Acum e momentul să-ți digitalizezi afacerea.

  Ce obții?

  • Consultanță și îndrumare de specialitate
  • O soluție de digitalizare
  • Un consultat dedicat
  • O estimare a costurilor pentru proiectul tău

  Beneficiezi de:

  • Design Web unic garantat 100%
  • Suport gratuit din partea unor specialiști
  • Consultanță în alegerea și înregistrarea domeniului web potrivit
  • Asistență tehnică gratuită
  • Comunicare permanentă, pe tot parcursul dezvoltării proiectului
  Adresa

  Str. Iuliu Moldovan nr. 10, Cluj Napoca

  Telefon
  E-mail
  Program

  Luni - Vineri: 9:00 - 18:00