Cum adaugi compania ta in Google Place?

by Ana Bukovszki

google place

Ce este de fapt Google Place? Google Place apartine hartilor Google care arata toate locurile de interes public pe harta, precum sediul firmei, cafenele, restaurante, hoteluri, birouri, si altele. Astfel incat oamenii care cauta de pe un dispozitiv laptop/ telefon sau tableta un anumit loc sa fie mult mai usor de gasit.

Inscrierea companiei tale in Google Place este foarte utila pentru cei care doresc sa ajunga la restaurantul, sediul sau hotelul tau folosind Google Maps. Un beneficiu major este faptul ca nu trebuie sa platesti nimic, este Gratuit.

Cum poti adauga si tu compania ta in Google Place

Primul pas: ar fi sa acesezi acest link https://www.google.com/business/ daca nu aveti inca un cont de Google creati unul, click pe “Fii present pe Gooogle” , iar daca aveti cont click pe “Contacteaza-te”.

 

1

 

 

Dupa conectare intra la setari si click pe creaza o pagina noua:

 

2

 

Al doile pas: Selectati adaugarea unei noi companii sau locatii.

 

3

 

In pagina nou deschisa completati datele legate de companie precum numele acesteia, numar de telefon adresa, website, precum si categoria in care se incadreaza compania ta.

Dupa inscrierea companiei tale in Google Place va trebui sa astepti o scrisoare de la Google care contine un cod pentru confirmarea adresei corecte a companiei. Acest cod va trebui sa il introduci in contul tau pentru a confirma adresa.

Odata inregistrata compania ta in Google Place, va fi afisata utilizatorilor la fel ca in imaginea de mai jos:

 

printmap