3 gresi des intalnite cand iti “renovezi” site-ul

by Ana Bukovszki

Dupa un timp este nevoie sa iti faci cateva retusuri la site, exact ca la o casa, te hotarasti sa dai un strat proaspat de vopsea, sa inlocuiesti scaunele stricate, sa repari clanta de la camera copiilor, si altele. Este valabil si pentru site-urile web, trend-urile se schimba apar noi functionalitati, ai alte ideei.
Vrei ceva nou, ceva mai bun ceva revolutionar, dar din pacate acest lucru nu se intampla datorile unor greseli pe care multi le comit.

 

1. Uiti de obiective si stategie
Orice site online nu este realizat doar ca sa fie online, asta nu ajuta pe nimeni, inainte de a realiza sau de a reconstrui un site, consultate cu o agentie de web design cea care iti va realiza site-ul, stabileste obiectivele si stategia. Astfel agentia va sti cum sa realizeze site-ul astfel incat sa atinga obiectivele iar constructia acestuia sa fie exact pentru strategia ta.

2. Mentinerea aceluias continut
Iti amintesteti de ultima data cand ai reinnoit continutul pe site? A fost cam de mult, nu-i asa? Daca schimbi structura, formatul, functionalitatile, nu e logic ca ar trebui sa schimbi si continutul? Totul sa fie ca nou.

3. Construitrea unui site Non-Responsive
Un exemplu foarte simplu este atunci cand mergi intr-un restaurant sa bei o cafea, te uiti in jur si vezi grupuri de oameni care stau cu ochii in smartphone-uri, asta daca nu faci si tu acelas lucru. Asta este o dovada clara a importantei site-urilor responsive. Deci este obligatoriu ca site-ul tau sa fie responsive.