UNY Web Design

Servicii de Remarketing.

Urmărești cu reclame pe cei care ți-au vizitat site-ul, crescând șansele ca ei să-ți devină clienți.

Contactează-ne

Dezvoltă-ți afacerea prin creșterea numărului de vizitatori transformați, în timp, în clienți.

  • Mai multe comenzi Calculul e simplu: mai mulți vizitatori interesați atinși din nou de reclama ta -> mai mulți clienți potențiali -> mai mult business.
  • Mai multe contactări Un client cumpără, în medie, după 9 conștientizări ale existenței brandului sau produsului. Pentru aceasta, e nevoie de multă expunere. De aceea e necesară repetiția.
  • Creșterea eficienței Celelalte metode de marketing online vor avea rezultate amplificate sinergic prin alăturarea remarketingului în panoplia tacticilor de promovare.
  • Costuri mai mici Vizitatorii retargetați au făcut deja cunoștință cu brandul și răspund mai bine la anunțuri, fiind mai ușor de convins să viziteze din nou site-ul și să interacționeze cu el. De aceea, costul per click va fi mai mic, iar rezultatele mai bune.
  • Avantaj competitiv Vizitatorii care-ți cunosc deja brandul sau produsul devin familiari cu el datorită interacțiunii repetate. Cresc astfel șansele ca el să fie ales în fața concurenților.
  • Notorietate Repetând apariția în fața clienților potențiali te asiguri că aceștia nu vor uita de existența ta. Astfel, atunci când vor avea nevoie de un produs sau serviciu din gama celor pe care le oferi, vei fi printre cei luați în considerare.
  • Rezultate rapide, impact imediat Fie că vorbim de campanii de remarketing pe Facebook Ads sau Google AdWords, rezultatele se vor vedea de la primele activări.
Te putem ajuta să ai mai mulți clienți și vânzări mai mari
Echipă profesionistă
5
ani experiență
110
Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate cu succes
prin calitate.

40
Magazine online

Magazine online de impact,
create pentru conversie

77
Site-uri de prezentare

Website-uri de impact cu
design unic

18
Team building-uri

Pentru o echipă unită
și o atmosferă plăcută în birou.