Platformă de Turism Online

 • Client

  Travel Matters

 • Tip proiect

  Platformă de Turism Online

 • Tehnologii folosite

  HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL, Ajax

 • Website

  www.travelmatters.ro

 • Despre client

  Agenţia de turism Travel Matters a fost înființată în anul 2012 este promotoarea vacanțelor personalizate (de Leisure), pline de inedit și aventură la cele mai înalte standarde de confort și cu cele mai bune facilități de transport.

  In acelaşi timp oferă servicii de Corporate travel (team building, conferinţe, întâlniri, simpozioane, evenimente).

  Despre proiect

  Acest proiect a luat naștere din dorința agenției Travel Matters de a realiza cea mai modernă platformă de turism online din țară care să permită accesul de pe orice dispozitiv, cu informații în timp real despre destinații, hoteluri, tarife și oferte speciale (Last minute).

  Obiectivele companiei au fost: îmbunătățirea calității experienței vizitatorilor avute cu platformele de turism online din țară, facilitarea accesului la informații în timp real, prezentarea ofertelor de turism, atragerea unor noi potențiali clienți și convertirea acestora în clienți.

  Design Travel Matters

  Ținând cont de obiectivele companiei și punându-le pe primul loc, design-ul site-ului a fost conceput pentru a se "mula" pe identitatea vizuala a companiei și obiectivele acesteia. Am reușit impreună cu partenerul nostru YellowCloud să atingem obiectivele propuse, prin planificarea temeinica a fiecărui element din cadrul site-ului, utilizând tehnici avansate de programare și UI Design.

  Responsive Design

  Pentru a reuși să realizăm cea mai modernă platformă de turism din țară și să creștem calitatea experienței vizitatorilor, am realizat platforma Travel Matters cu un design responsive care permite accesarea acesteia de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, laptop și desktop). Astfel fiecare vizitator va avea parte de o experiență inedită o dată ce accesează platforma de turism online.


  Travel Matters este exact ceea ce aveau nevoie platformele de turism online din România.  Datorită tehnicilor de UI și UX design folosite te poți bucura de o experiență unică accesând platforma de turism online Travel Matters!


  Ai nevoie de un web site de impact, care să-ți crească vânzările? Te putem ajut, acum!

  “”