Platformă de Turism Online

 • Client

  SC OLTEXTUR SRL

 • Tip Proiect

  Platformă de Turism Online

 • Tehnologii folosite

  HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL, Ajax

 • Website

  www.oltextur.ro

 • Despre client

  Agenția Oltextur a luat ființă în anul 1992, din pasiunea pentru turism și din oportunitățile oferite de acest domeniu, o dată cu deschiderea granițelor.

  Activitatea de bază, în primii ani, a fost turismul intern și circuitele de grup cu autocarul în Europa. De-a lungul timpului, agenția s-a dezvoltat, ajungând lider de piață în Slatina și în regiunea Olteniei. Firma Oltextur SRL a câștigat mai multe premii de merit, din partea partenerilor și a Camerei de Comerț.

  “Alegem să investim constant în afacerea noastră, pentru că cele mai importante lucruri pentru noi sunt calitatea serviciilor pe care le oferim și satisfacția clientilor. “

  Despre proiect

  Platforma Oltextur a luat naștere din dorința agenției de a crește gradul de calitate a serviciilor și satisfacției clienților, fiind la curent cu era internetului și a marii viteze, agenția Oltextur a dorit realizarea unei platforme de turism online, care să fie actualizată zilnic, astfel încât să ofere clienților săi cea mai bogată ofertă cu hoteluri și locații atent selecționate împreună cu partenerii săi, oferind de altfel posibilitatea rezervării online a pachetelor turistice.

  Obiectivele companiei au fost: îmbunătățirea calității serviciilor și satisfacției clienților, facilitarea accesului la informații în timp real, prezentarea ofertelor de turism, atragerea unor noi potențiali clienți și convertirea acestora în clienți.

  Design Oltextur

  Ținând cont de obiectivele companiei și punându-le pe primul loc, design-ul site-ului a fost conceput pentru a se "mula" pe identitatea vizuala a companiei și obiectivele acesteia. Am reușit împreună cu partenerul nostru YellowCloud să atingem obiectivele propuse, prin planificarea temeinică a fiecărui element din cadrul site-ului, utilizând tehnici avansate de programare și UI Design.

  Responsive design

  Platforma de turism online realizată pentru agenția Oltextur a fost concepută cu un design responsive, ce permite adaptarea fiecarui element al web site-ului în funcție de dispozitivul de pe care a fost accesat (telefon, tabletă, laptop sau desktop) astfel ne asigurăm că fiecare vizitator va avea parte de o experiență plăcută alături de Oltextur.


  Oltextur - o platformă actualizată zilnic, unde vei găsi cea mai bogată ofertă, cu hoteluri și locații atent selectionate.  Datorită tehnicilor de UI și UX design folosite au fost atinse toate obiectivele agenției Oltextur!


  Ești pregătit pentru a discuta despre proiectul tău?

  “”