Realizare site de prezentare al serviciilor de găzduire web MxHost

 • Client

  Net Design

 • Tip proiect

  Realizare site de prezentare

 • Tehnologii folosite

  HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL, Ajax

 • Website

  www.mxhost.ro

 • Despre client

  Activitatea MxHost este un punct de referinţă încă din 2004, de la începuturile hosting-ului românesc. MxHost a crescut alături de potenţialul pieţei, conduşi de entuziasmul iniţial şi mai apoi de convingerea că pot oferii servicii premium de găzduire şi prezenţă online, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri.

  Despre proiect

  Mxhost nu și-a dorit doar să ofere servicii premium de găzduire web, vroia să vină în înâmpinarea vizitatorilor prin oferirea unei experiențe plăcute, navigare ușoară și intuitivă fiind cât mai aproape de clienții săi.

  Prin urmare principalul obiectiv al companiei a fost să-și ajute vizitatorii să găsească ușor orice informație de care ar putea avea nevoie crescând calitatea experienței acestora vizavi de platformele de web hosting.

  Despre Website

  Alături de echipa MxHost, am reușit să atingem obiecivele propuse, prin realizarea unui website de impact, curat și aerisit ce ofera vizitatorilor o navigare intuitivă de la prima accesare a acestuia până la finalizarea unei comenzi.

  Responsive Design

  Din dorința companiei de a oferii o experiență inedită fiecarui utilizator al website-ului MxHost, acesta a fost realizat cu un design responsive ce permite adaptarea website-ului în funcție de device-ul de pe care a fost accesat, în consecință fiecare utilizator indiferent de device-ul de pe care accesează website-ul (telefon, tableta, laptop sau desktop) beneficiează de o experiență inedită.


  Un website cu personalitate creat special pentru vizitatorii săi!  Web site-ul de prezentare MxHost a fost temeinic planificat, având în minte nevoile vizitatorilor. Acum îndeplinește cu succes obiectivele propuse!


  Ai nevoie de un nou site, care să îndeplinească obiectivele de business? Te putem ajuta!

  “”