Site de prezentare

 • Client

  Editura Karuna

 • Tip Proiect

  Site de prezentare

 • Tehnologii folosite

  HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL

 • Website

  www.editurakaruna.ro

 • Despre client

  Apărută din dorința de a depăși media calitativă de pe piața de carte din România, editura Karuna Cluj-Napoca a făcut pași importanți în demersul său, astfel încât acum, la peste zece ani, numără circa opt mii de titluri. Înainte de `89, a scrie o carte era un eveniment ce putea schimba radical viața unui om. După, condițiile social-politice și economice au permis tot mai multor români să încerce gustul afirmării pe piața literară.

  Despre proiect

  Editura Karuna a apelat la serviciile UNY la recomandarea unui alt client, din dorința de a realiza un web site de prezentare inedit care să-i reprezinte în fața clienților / potențialilor clienți.

  Obiectivele site-ului fiind: îmbunătățirea experienței utilizatorilor prin realizarea unui website ușor de navigat și intuitiv, prezentarea editurii și a aparițiilor editoriale  cât și publicarea evenimentelor organizate.

  Design Editura Karuna

  Cu obiectivele companiei în minte, UNY a realizat un design web care reprezintă editura în totalitate, fiecare element din cadrul acestui design a fost teminic planificat, conceput astfel încât fiecare element al site-ului să lucreze ca un întreg pentru atingerea obiectivelor propuse. Astfel că, site-ul editurii Karuna, vine în întâmpinarea vizitatorilor ajutându-i să găsească foarte ușor și intuitiv informațiile căutate.

  Responsive design

  Web site-ul de prezentare realizat pentru editura Karuna a fost conceput cu un design responsive, ce permite adaptarea fiecarui element al web site-ului în funcție de dispozitivul de pe care a fost accesat (telefon, tabletă, laptop sau desktop) astfel ne asigurăm că fiecare vizitator va avea parte de o experiență plăcută alături de editura Karuna.


  Diferența dintre vechiul site și site-ul realizat de echipa UNY se poate observa din prima clipă.  Web site-ul editurii a reușit să îndeplinească cu succes obiectivele impuse


  Ai nevoie de un web site de prezentare? Te putem ajuta, acum!

  • Dr. Mariana Irimia
  • administrator Karuna Training

  “Am ales în urmă cu un an să externalizăm activitatea de design și web design atât pe partea de editare carte, cât și pe cea de formare profesională. La recomandarea unui client am ales UNY Agenție Web Design. Până în acest moment, angajații UNY Agenție Web Design, precum și managementul acestei companii, au demonstrat implicare totală în relația cu noi, o comunicare excelentă și servicii de înaltă calitate oferite pe parcursul întregii colaborări. Recomandăm UNY Agenție Web Design pentru oricare dintre serviciile pe care le oferă pe piața de business din România.”