Site de prezentare

 • Client

  Asociația Back to Bike

 • Tip proiect

  Creare site de prezentare

 • Tehnologii folosite

  HTML/HTML5, CSS/CSS3, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL

 • Website

  www.back-to-bike.ro

 • Despre client

  Organizația Non-Guvernamentală Back to Bike s-a născut din pasiune pentru agreement, voluntariat și ciclism. ONG-ul organizează excursii cu bicicletele de-a lungul și de-a latul țării cu scopul de a vizita cele mai frumoase locuri din România, promovarea și păstrarea tradițiilor și a stilului de viață specific satului românesc. De asemenea organizează evenimente sportive și culturale, târguri de profil, festivaluri de tradiții și meștesuguri.

  Despre proiect

  Asociația Back To Bike a apelat la serviciile UNY în vederea realizării unui web site de prezentare al organizației, prin care să facă public în mediul online activitatea organizației, evenimentele realizate / în curs de realizare, proiecte, trasee etc (pe scurt, toată activitatea organizației).

  Obiectivele site-ului fiind: publicarea activității oraganizației, atragerea de cicliști care să se alăture cauzei participând la diferite evenimente și drumeții, atragerea unor fonduri și voluntari pentru diferite proiecte.

  Design Back To Bike

  Web site-ul a fost realizat cu scopul de a facilita navigarea prin site, astfel încât fiecare vizitator să găsească ușor informațiile de care are nevoie. Prin urmare site-ul a fost împărțit pe mai multe categorii, iar pentru evenimentele realizate, a fost conceput un calendar care oferă accesul la informații mai structurat și ușor.

  Responsive design

  Organizația Back To Bike targhetează persoane energice, atrase de natură ce iubesc mișcarea și drumețiile în aer liber. UNY știe că aceste persoane nu stau prea mult în fața calculatorului și atunci când au nevoie de internet aceste persoane accesează internetul de pe dispozitivele mobile (telefon, tabletă), din acest motiv web site-ul este compatibil 100% cu orice dispozitiv mobil, putând fi accesat de pe orice fel de dispozitiv din orice locație care permite accesul la internet.


  Back To Bike, un site realizat din suflet pentru persoanele ce iubesc natura și drumețiile cu bicicleta.  Acest web site a reușit să îndeplinească toate obiectivele propuse de Back To Bike


  Ai nevoie de un web site de prezentare? Te putem ajuta, acum!

  “”