Site de prezentare

 • Client

  Axdrom

 • Proiect

  Creare site de prezentare

 • Tehnologie

  HTML, CSS, JavaScript

 • Website

  www.axdrom.ro

 • Despre client

  Compania Axdrom are ca domeniu principal de activitate, construcția de drumuri, care respectă definiția din DEX: ”drum” = ”cale de comunicație terestră, alcătuită dintr-o bandă îngustă și continuă de teren bătătorit, pietruit, pavat sau asfaltat”. Dar se străduiesc, întotdeauna, să ofere clienților mai mult decât atât.

  Axdrom a început activitatea în anul 2007 cu decizia de a face cât mai multe drumuri, de atunci și până în anul 2015 cifra de afaceri a crescut constant ajungând la 2 mil euro.

  Despre proiect

  Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi și de a le oferii informații despre construcția drumurilor din România, a serviciilor oferite, alături de o experiență plăcută vizitatorilor site-ului, Axdrom a apelat la serviciile UNY prin intermediul partenerului MarketMinds în vederea realizării unui nou website care să întrunească obiectivele propuse.

  Obiectivele companiei au fost clare și concise: îmbunătățirea experienței utilizatorilor prin realizarea unui website ușor de navigat și intuitiv, creșterea nivelului de încredere și loialitate față de brand, atragerea unor noi potențiali clienți > calificarea acestora și ulterior convertirea potențialilor clienți în clienți.

  Design Axdrom

  Cu obiectivele companiei în minte, UNY a realizat un design web care reprezintă în totalitate brand-ul Axdrom, fiecare element din cadrul acestui design a fost teminic planificat, conceput astfel încât fiecare părticică a web site-ului să lucreze ca un întreg pentru atingerea obiectivelor propuse. Astfel că, site-ul Axdrom, vine în întâmpinarea vizitatorilor ajutându-i să găsească foarte ușor răspunsul la problemele lor.

  Responsive design

  Pentru asigurarea calității experienței utilizatorilor, web site-ul Axdrom a fost realizat cu un design responsive, care permite adaptarea acestuia în funcție de device-ul de pe care a fost accesat (telefon, tabletă, laptop, pc) indiferent că accesezi site-ul direct de pe telefonul mobil sau tabletă în pauza de serviciu sau de acasă folosind laptop-ul personal, vei avea o experiență plăcută vizitând web site-ul Axdrom.

  Suntem siguri că vizitatorii acestui site vor găsii informațiile căutate sau răspunsul la problemele lor prin simpla accesare a site-ului Axdrom.


  Diferența este evidentă la prima vedere, noul site reprezintă cu adevărat brand-ul Axdrom  Web site-ul de prezentare Axdrom a fost temeinic planificat, având în minte nevoile vizitatorilor. Acum îndeplinește cu succes obiectivele propuse.


  Ai nevoie de un nou site, care să îndeplinească obiectivele de business? Te putem ajuta!

  “”