UNY Web Design

Promovare prin Facebook Ads

Clienții tăi potențiali sunt pe Facebook. Statisticile o dovedesc.

CONTACTEAZĂ-NE

Poți ajunge în atenția clienților tăi potențiali,
țintind cu mare acuratețe.

  • 8,5 milioane de utilizatori Facebook în România. Este aproape egal cu cifra utilizatorilor de internet. O parte dintre aceștia sunt și clienții tăi potențiali sau persoane care îți pot influența în bine afacerea. Este greu să-i ignori.
  • Selecție în afișarea reclamelor. Cei care vor vedea reclamele tale pot fi aleși în funcție de aria geografică, sex, vârstă, interese sau comportament online. Profiți de faptul că Facebook știe multe despre fiecare dintre utilizatorii săi și este, astfel, un canal de promovare foarte eficient.

Cu Facebook Ads utilizezi platforma de promovare plătită pe Facebook. Cu ajutorul ei creezi anunțuri pe care le afișezi apoi unui public țintă definit cu acuratețe. Poți ajunge la peste 1000 de utilizatori cu doar câțiva lei, iar scopul poate fi clar stabilit: creșterea notorietății, a numărului de lead-uri sau a volumului de vânzări. Toate deciziile sunt ale tale, iar rezultatele sunt remarcabile.

Vrei să îți creștem traficul, clienții și vânzările?

Valorifică Facebook Ads pentru a atinge obiective multiple

  • Creșterea vânzărilor Cu ajutorul acestui canal atragi clienți care pot cumpăra direct produse sau servicii de pe site-ul tău.
  • Creșterea notorietății Brandul tău devine mai vizibil datorită reclamelor, clienții fiind atrași în special de cele interesante. Ne pricepem la asta.
  • O bază largă de clienți Vizitatorii atrași pe site prin Facebook Ads pot deveni abonați la comunicările tale online, dacă acestea se dovedesc valoroase pentru ei.
  • Ocuparea posturilor vacante Cei care doresc să se angajeze sunt prezenți online, în special dacă sunt tineri. Iar Facebook este, probabil, mediul lor preferat.
  • Persuasiune prin remarketing Cei care ți-au vizitat o dată site-ul pot fi urmăriți cu reclame care promovează brandul, produsul sau serviciul tău. Cu măsură, dar convingător.
Ești pregatit pentru o discuție?
Echipă profesionistă
5
ani experiență
110
Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate cu succes
prin calitate.

40
Magazine online

Magazine online de impact,
create pentru conversie

77
Site-uri de prezentare

Website-uri de impact cu
design unic

18
Team building-uri

Pentru o echipă unită
și o atmosferă plăcută în birou.