UNY Web Design

Cu Google Adwords ajungi în atenția clienților tăi încă din prima zi

Vrei să ajungi pe prima poziție rapid? Cu ajutorul campaniilor Adwords
corect implementate vom ținti clienții ideali pentru afacerea ta.

Contactează-ne

Vei avea rezultate încă din primele zile prin implementarea campaniilor targhetate de Google Adwords

  • Atrage clienți încă din prima zi 90% dintre căutările Google se fac pentru a găsi produse sau servicii. Cu Adwords website-ul tău va fi pe primele poziții începând cu prima zi de campanie activă. Rezultatul – vizite multiple și vânzări implicite, cu ajutorul cuvintelor cheie bine alese și a mesajelor bine scrise.
  • Mesaje în atenția clienților direct interesați Atunci când un client potențial caută în Google, el își exprimă activ un interes. Adwords te ajută să ajungi în atenția acestor clienți exact atunci când ei au nevoie de produsul sau serviciul respectiv.
  • Bugetul se află sub control Plătești doar atunci când un client potențial face click pe anunțul tău – acesta este marele avantaj al Adwords. Afișarea rezultatelor poate duce la creșterea vizibilității, dar aceasta nu se plătește. Atunci când crești posibilitatea unei conversii și calculezi exact cât ai plătit pentru vizitatorii aduși pe website, poți stabili în orice moment bugetul investit și raportul față de rezultatele pe care campania le aduce.
  • Rezultate măsurabile Conectând contul de Adwords cu cel de Google Analytics vom putea analiza rapoarte combinate pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru atingerea obiectivelor tale. Astfel vom putea lua decizii de îmbunătățire a eficienței campaniilor, pentru a optimiza investițiile și a obține rezultate mai bune.
Ești pregatit pentru o discuție?

Generam vânzări din prima luna prin implementarea unor
campanii targhetate de Google Adwords

Google Adwords
  • Atragi clienți din prima zi Știai că 90% dintre căutările de pe Google sunt pentru cautarea unor produse sau servicii? Cu adwords site-ul tău va fi din prima zi pe pozitia 1 la cautarea produsului sau a serviciului tău, inaginează-ți câte vizite (implicit vânzări) poți atrage cu un mesaj bine scris.
  • Reclamele tale sunt afisate direct clienților interesați Reclamele produselor sau serviciilor tale vor fi afisate în momentul în care un potențial client își exprimă interesul printr-o căutare pe care Google, astfel Adwords te ajută să ajungi la clienții tăi exact în momentul în care au nevoie de produsele sau serviciile tale.
  • Controlezi bugetul companiei În Adwords plătești doar atunci când o persoană face click pe anunțul tău nu și pentru afișarea în rezultatele căutării. Asta înseamnă că va trebui să plătești numai atunci când există posibilitatea unei conversii (vânzări), poți stabili în orice moment bugetul investit, acesta putând fi modificat în fucție de profitabilitatea companiei.
  • Măsurabilitate Prin conectarea contului de Adwords cu Analytics se pot combina rapoartele pentru a afla mai multe despre ceea ce fucționează cel mai bine pentru site-ul tău, astfel încât să putem lua continuu decizii de îmbunătățire a eficienței campaniilor. Ne va ajuta să obținem rezultate mai bune și să investim bugetul mai bine.
Ești pregatit pentru o discuție?
Echipă profesionistă
5
ani experiență
110
Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate cu succes
prin calitate.

40
Magazine online

Magazine online de impact,
create pentru conversie

77
Site-uri de prezentare

Website-uri de impact cu
design unic

18
Team building-uri

Pentru o echipă unită
și o atmosferă plăcută în birou.